Posted: Friday, October 27, 2017 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

Mange eksperter tror den beste måten å måle dette er ved å bestemme nivået av pronation (jeg vet ... pro-hva?) #). Pronasjon refererer til hvor langt foten ruller innover etter at den slår bakken. Den gjennomsnittlige løperen lander først på utsiden av hælen, og får foten til å prate ca. 15% før du trykker på igjen.

Pronasjon er kritisk for støtabsorpsjon, noe som igjen er like viktig for å nyte hver løp.

Se på skoens eneste. Ser du mye slitasje mot innsiden av begge føttene? Dette er en indikasjon på at du overpresterer. Det vil si at føttene har en tendens til å overrullere når de slår bakken - en dynamikk som har vært kjent for å forårsake blærer og bunjoner, samt muskelstammer og tendinitt (listen fortsetter og fortsetter). Ingen bekymringer; Det er en enkel løsning.

Du må lete etter et par sko som Adidas Yeezy Boost 350 V2 Joggesko salg har sterk stabilitet og bevegelseskontroll. Sko som dette vil holde din skritt i tråd, slik at du kan unngå mange av betingelsene nevnt ovenfor. På samme måte, hvis du under-pronate (for eksempel se etter slitasje langs utsiden av begge sålene), vil du se på et lett par sko som gir mer fleksibilitet.

Delicious Digg Facebook Fark MySpace