Posted: Tuesday, February 13, 2018 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

Det finns en mängd olika modeller av kläder (särskilt för långa). Vid denna tid på året kanske vi har fler fester och evenemang och i de flesta fall är det troligt att vi använder kläder.

Med detta i åtanke, jag hoppas att ge några tips för att vägleda dem att välja aftonklänning för att hjälpa dig att optimera din bild.

Låt oss se några exempel för illustrerande ändamål.

Urringning och remmar klänningar:

Denna aftonklänning är idealisk för kvinnor med vackra bröst eftersom formen på halsen och remmarna för att innehålla och stödja bysten perfekt utan att förlora sin kvinnlighet. De måste alltid överväga detaljerna broderi stämpling eller ens ansöka om att ta klänningen någonstans kommer att se till det området först och sedan resten av plagget. I detta fall inledningsvis ögat ser arbetet med broderi på midjan området framhäva det. Därför är det alltid rekommenderat att välja plagget som har detaljerna just de områden vi vill lyfta fram och inte var vi vill gömma oss.

Axelbandslös klänningar

Axelbandslös klänningar i detalj som i detta fall och klänningar med en enda remmar är idealiska för kvinnor med breda axlar och att "skära" och minska mängden hud som är synlig.

Rynkiga tyg klänningar

Rynkiga tyg gör att klänningen är löst sittande men i buken och denna typ av fall är perfekt för dem som vill dölja magen.


 

Bild: aftonklänningar sverige

Halsband klänningar

Denna typ av aftonklänning inspirerad av grekisk-romerska tar bort behovet av att hitta ett halsband som komplement till plagget som kan vara användbart.

Var försiktig med vad jag nämnde i det första fallet i denna klänning halsbandet slås omedelbart av vad en klänning rekommenderas inte för kvinnor med breda axlar.

Mermaid cut klänningar

Mermaid cut klänningar är idealiska för att belysa kurvorna i silhuetten. Rekommenderas inte för kvinnor med breda höfter det kommer att bidra till att bredda dem.

I detta fall skulle jag vilja belysa två faktorer:

-Remmarnas bredd

-Hjärt nacke

Bredden på remmarna bör stå i proportion till texturen hos dem som ser klänning. Om du är en liten axel är mer tillrådligt att välja de finaste remmarna. Annars bredare remmar är bättre för kvinnor med breda axlar. Som ni kan se i båda fallen med samma modell bredden på remmarna gör axeln området verkar större eller mindre.

Älskling urringning klänningar

Den älskling urringning är ett bra sätt att öka byst storlek. Rekommenderas inte för kvinnor eftersom det kommer att göra mycket byst ser större storlek, särskilt om det är en Axelbandslös med Sweetheart urringning. 

Se även: aftonklänningar online

Delicious Digg Facebook Fark MySpace