Posted: Wednesday, May 30, 2018 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

 


Odriozola negeert gepraat over beweging van Real Madrid met € 40 miljoen Real Sociedad vleugelverdediger Alvaro brazilie shirt wk 2018 Odriozola houdt vol dat hij zich geen zorgen maakt over geruchten die hem verbinden met een transfer van € 40 miljoen naar Real Madrid.
De veelzijdige 22-jarige is naar verluidt al enkele Argentinië shirts maanden een doelwit voor Madrid en heeft volgens Marca de kant van Zinedine Zidane al verteld dat hij bereid zou zijn om de overstap te maken.
Men, den spiller sier hans eneste fokus er på å forberede seg på Spanias World Cup oppvarmnings kamp mot Zwitserland op de dag.
"Mijn toekomst is het nationale team", vertelde hij Portugal shirts woensdag aan verslaggevers. "Ik ben 22, het is een droom voor mij om naar het WK te gaan. Het is een unieke kans.
"Mijn toekomst is morgen trainen en de wedstrijd op zondag, niets meer." Odriozola's bekendheid bij Sociedad, als verdediger en belgië shirts
vleugelspeler, is een van de echte succesverhalen van de club van de afgelopen twee seizoenen geweest.
De 22-jarige, die pas in Spanje zijn debuut maakte tegen Albanië in oktober, kon op 15 juni zelfs zijn openingwedstrijd tegen Portugal tegenkomen als Dani Carvajal niet in staat is om op tijd te herstellen van een hamstringblessure.
"Alles is in anderhalf jaar tijd enorm veranderd," legde Argentinië shirts hij uit. "Het is gek, maar als ik het noem, is het een gezegende waanzin.
"Ik heb een bevoorrechte omgeving met mijn familie en vrienden." De sleutel is om van dag tot dag te werken, om te weten dat je moet verbeteren. "Werken en opofferen is wat je naar de mooie dingen brengt die me overkomen."
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/

Delicious Digg Facebook Fark MySpace