Posted: Friday, December 1, 2017 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Faktum är att det finns gott om maxi klänningar som finns i butikerna. De finns i olika mönster, stilar och mönster. Vanligtvis är de gjorda av chiffong och bomull. Men du kan också hitta flera bitar i polyester. En handgjord maxi klänning kommer effektivt att lyfta fram kroppens kurvor. Det kommer att få dig att se elegant ut, men låter dig också flytta med lätthet. Om du parar den här klänningen med rätt par skor, kommer du säkert att vara den mest attraktiva personen i publiken.
Klänning för Brudens Mor
 
 
Under de senaste åren uppskattar bara en handfull kvinnor uppskattad golvlängd maxis. Bra, dessa kläder har blivit väldigt trendiga nu. En lång handgjord maxi klänning kommer omedelbart att omforma din garderob. När det gäller skor, kommer ett bra par ballettpumpar att vara en idé. Då kan du också få ett par platta sandaler. Du kan bära din handgjorda maxi-klänning på ett ledigt middagdatum eller till och med på en informell fest. Du kan också ha det som sovkläder eller som vanligt shoppingkläder. Det kommer också att vara perfekt för promenader och picknick. Dessutom kan du bära den med nästan alla slags tillbehör. Den här klänningen är så mångsidig att både vintage och modernt tillbehör ser bra ut med det.
 
En handgjord maxi klänning kan få dig att känna sig mer feminin. Det kan också hjälpa dig att dölja dina feta lår eller oönskade ärr. Även en med en enkel design är tillräckligt för att du ska bli glamorös och sofistikerad. Ändå är det mycket viktigt för dig att välja rätt klipp. Till exempel, om du är ganska kort, måste du undvika stora och diaphanösa kjolar. En förspänning eller en A-linje-skärning kommer att vara lämpligare. Om du har på dig en lång handgjord maxi-klänning, måste du också ha på sig en monterad väst och ett par klumpiga klackar. Detta kommer att hjälpa dig att undvika att bli översvämd av den långa kjolen. Dessutom, om du vill smickra din figur, måste du bära något med en närmare passande imperiumlinje; och om du vill dölja din stora mage måste du drapera något på framsidan.
 
Om du är en ganska stor kvinna, är en handgjord maxiklänning som är full längd den mest idealiska. Det täcker effektivt dina breda höfter och lårlår. Om dina bröst är stora kan du också bära en bandeau topp eller en halter topp i stället för en spaghettibandstopp. Håll dig borta från elastiska toppar också. Dessutom kan du bära en handgjord maxi-klänning med v-ringning för att rita uppmärksamheten bort från dina stora bröst. Se även: balklänningar online